Otelin konumu gĂŒzel, plajda zaman zaman Ćemsiye bulmak zor olabiliyor. Plaja içecek alıp geçebilirsiniz, servisi yok(bar yakın). Yemekler çok kötĂŒ ve önceki gĂŒnlerden kalmıĆ.Lastik gibi ve sert balık, kırmızı ete benzer ne olduÄu belirsiz bir hindi eti gibi kötĂŒ sulu yemekler var. Bunların haricinde snack tarafındaki kızarmıà yemekler(tavuk/balık) iyiydi. Hamburger çok berbat. İçkiler de orta halli çok kötĂŒ deÄil, zaten barmenler sĂŒper yardımcı oluyor, özellikle teĆekkĂŒr ediyoruz.
ĂalıĆanlar samimi ve sıcak kanlı iken otel yönetimi kötĂŒ görĂŒnĂŒyor, otelin temizliÄi ve dĂŒzeni kötĂŒ. Yöneticilerden bazıları çok iyi iken bazı yöneticiler çalıĆanı ulu orta azarlıyor. Otelin personeli az olabilir, genel itibariyle personel çalıĆkan.
Odalar temiz, istediÄim gibi deniz manzaralı odayı vermiĆlerdi. Otel yapı olarak eski biraz, odadaki klimanın yeri, televizyon vs. çok eski kalmıĆ. Konum olarak barlar sokaÄına 30 dakikalık yĂŒrĂŒme mesafesinde. Her gece sahilde yĂŒrĂŒmesi zevkli.